Transparent
Inloggen
Sluiten

'Contract voor Bakkal aanstaande'

10 december 2011 16:53 - FC Rijnmond

In het wekelijkse regionale voetbaltalkshow FC Rijnmond wist Jan-Dirk Stouten te melden dat na Kai Ramsteijn, Kostas Lamprou, Ruben Schaken en Jordy Clasie ook contractondertekening door Otman Bakkal aanstaande is. Op dit moment wordt Bakkal tot de rest van het seizoen gehuurd van PSV. De middenvelder die al diverse keren heeft aangeven het naar zijn zin te hebben in Rotterdam wordt samen met Clasie en ook Karim El Ahmadi gezien als het hart van Feyenoord. Het middenveld fungeert uitstekend sinds zijn komst en het trio wordt veelvuldig geroemd als de sterkste linie van de stadionclub.

Volgens de huidige trainer Ronald Koeman is het geen toeval dat veel spelers langer aan de club verbonden blijven. "Met Feyenoord gaat het goed. De jongens zijn blij dat ze zien dat ze zich ontwikkelen. Het is een mooi signaal dat zij zo positief zijn. De resultaten zijn goed, de sfeer is fantastisch en het publiek geweldig. Feyenoord is een grote club. Er zijn voor spelers weinig redenen om weg te willen" aldus Koeman, die zelf in Januari een gesprek aangaat met de clubleiding over een mogelijk langer verblijf in De Kuip.

Meer op FC Rijnmond




Tags

bakkal clasie koeman aangaat ahmadi contractondertekening karim kostas kuip lamprou otman ramsteijn rijnmond ruben schaken stadionclub stouten trio voetbaltalkshow

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.520 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pedersen pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment