Paauwe gelijk met Oranje; Tomasson wint in Saudi-Arabie

13 februari 2002 21:04

Patrick Paauwe speelde vanavond een 20 minuten mee met Oranje tegen Engeland. In de Arena mocht hij van Dick Advocaat en Willem van Hanegem in de 69ste minuut Frank de Boer komen vervangen in het centrum van de verdediging. In een weinig spectaculaire wedstrijd werd het 1-1. Kluivert voor rust en Vassell na rust waren de doelpuntenmakers.

Jon Dahl Tomasson heeft met het Deense nationale elftal vanmiddag in Saudi-Arabie de interland tegen het gastland met 0-1 gewonnen. Die stand was al bij rust bereikt door een doelpunt van Ebbe Sand. Tomasson werd na een uur spelen gewisseld voor de Deen Michaelsen. PSV'er Kasper maakte zijn debuut in het Deens nationale elftal.