Transparent
Inloggen
Sluiten

El Ahmadi: Koeman heeft angst uit het elftal verdreven

5 december 2011 21:19 - FCUpdate.nl

Tegenover FCUpdate.nl liet Karim El Ahmadi weten dat er wat hem betreft niets viel af te dingen op de zege van Feyenoord op PSV. "Over negentig minuten gezien hebben we verdiend gewonnen. Misschien speelde PSV iets minder dan de afgelopen weken, maar dat is ook onze verdienste. Wij zaten er kort op en hebben PSV het voetballen onmogelijk gemaakt. Bovendien hebben we gedurfd en met lef gespeeld."

Met name dat laatste doet hem goed. "De laatste jaren was het in wedstrijden tegen topploegen een kwestie van tegenhouden. Er zat een bepaalde angst in de ploeg, die is nu verdwenen. Dit seizoen beginnen we topduels met het idee dat er echt iets te halen valt voor ons. Dat is een heel belangrijk verschil. De trainer speelt daar een belangrijke rol in. Hij benadrukt dat we lef moeten tonen. Op één of andere manier klikt dat."

Meer op FCUpdate.nl




Tags

ahmadi koeman verdreven fcupdate gedurfd karim klikt kwestie tegenhouden topploegen verdienste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave