FEYENOORD TE STERK VOOR PSV: 2-0

4 december 2011 14:25

Feyenoord heeft in de Kuip overtuigend gewonnen van PSV. Zondagmiddag werd het 2-0 via doelpunten van Cisse en Schaken. Op de zege was weinig af te dingen.

Het was vanaf het begin een open wedstrijd. Feyenoord begon sterk, maar moest daarna de controle afgeven aan PSV. Vlak voor rust kwam Feyenoord op voorsprong. Cisse profiteerde optimaal van een slechte breedtepass van Toivonen. Na een combinatie met Guidetti schoot hij met een schuiver onder Isaksson binnen.

Vlak na rust werd het ook nog 2-0. Schaken troefde verdediger Willems volledig af en schoot vervolgens mooi binnen. PSV moest vervolgens wel komen. Feyenoord werd na achteren gedreven, maar gaf geen uitgespeelde kansen weg. Op de counter bleef de ploeg gevaarlijk en had het de kansen op meer.

Het zou uiteindelijk bij 2-0 blijven en daarmee kreeg de ploeg een verdiende overwinning tegen een topploeg. Feyenoord blijft daardoor meespelen in de top vijf.