Transparent
Inloggen
Sluiten

Martins Indi: ik voel me meer centrale verdediger

2 december 2011 23:54

Bruno Martins Indi speelt het liefst links centraal in de verdediging. Dit zegt hij in gesprek met Edward van Cuilenborg van Megastad FM. "In eerste instantie ben ik gewoon verdediger. Ik kan zowel links als in het centrum uit de voeten. Naar mijn gevoel ben ik meer een centrale verdediger, ik denk dat ik daar mijn carrière ga eindigen. In de jeugd speelde ik veel als linksback, maar op het EK speelde kwam ik centraal te spelen en dat ging ook wel aardig. Sindsdien ben ik me op die plek aan het ontwikkelen."

Martins Indi krijgt geregeld kritiek dat hij soms wat nonchalant oogt. "Qua instelling zit het bij mij honderd procent goed. Dat heeft Adriaanse in de jeugd ook een aantal keer tegen mij gezegd. In de jeugd was ik dat ook, maar op een gegeven moment heb ik mij daar over heen gezet. Soms oogt het bij mij zo, maar ik ben het zeker niet."




Tags

indi martins oogt adriaanse cuilenborg edward megastad nonchalant

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.516 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment