Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Geel krijgt duidelijkheid: drie van de vijf zeggen 'Ja'

1 december 2011 22:37

Alle geruime tijd riep Martin van Geel dat hij 1 december duidelijkheid wilde hebben van een vijftal spelers of zij al dan niet op het aanbod van Feyenoord ingingen. Vandaag kon hij in ieder geval die duidelijkheid ook geven. Drie spelers gingen in op de aanbieding, Ruben Schaken, Kaj Ramsteijn en Kostas Lamprou. Twee spelers wilden nu nog niet op het aanbod ingaan, Ricky van Haaren en Diego Biseswar. Hun aanbieding wordt ingetrokken en Feyenoord gaat op zoek naar vervangers. Het is overigens nog steeds mogelijk dat de spelers later dit seizoen alsnog een akkoord bereiken met Feyenoord, indien de club dan nog geen vervangers heeft.

"Vandaag kunnen we dus de balans opmaken", zo gaf Van Geel aan op de officiële website. "Met Ruben erbij hebben drie jongens voor verlenging gekozen. Dat schept duidelijkheid." Hij kan nu aan de slag voor het komend seizoen. Jordy Clasie heeft een nog doorlopend contract en kreeg langer de tijd van de technisch directeur. In januari volgen gesprekken met Schenkeveld, Mokotjo en El Ahmadi.




Tags

ruben vervangers ahmadi biseswar clasie diego doorlopend haaren ingetrokken ingingen kaj kostas lamprou mokotjo ramsteijn ricky schaken schenkeveld schept verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda