Transparent
Inloggen
Sluiten

Schaken: hartstikke blij met dit nieuwe contract

1 december 2011 18:45

Ruben Schaken reageerde op de officiële website verheugd op het rondkomen van de contractverlenging. "Ik ben hartstikke blij met dit nieuwe contract. Het geeft aan dat de club vertrouwen in me heeft. Ik wil dit graag terugbetalen en blijf daar hard aan werken. Ik ging van een kleine naar een grote club en had het daardoor in het begin wat moeilijk. Daar kwam nog een operatie overheen waardoor ik maanden buitenspel stond. Gelukkig is dit seizoen alles anders en gaat het een stuk beter met me."

Martin van Geel toonde zich eveneens content met de op handen zijnde contractverlenging van Schaken. "Wij zijn tevreden over de prestaties van Ruben en zijn daarom blij dat wij hem langer aan de club hebben kunnen binden. Ruben kan voorin op beide flanken uit de voeten, heeft veel kracht en snelheid en is bovendien een goede prof. Met zijn negenentwintig jaar kunnen wij nog jaren met hem vooruit."




Tags

schaken ruben flanken negenentwintig prof

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.500 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton bronkhorst chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida gio hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication ouderwetse pastoor post potter sildenafil slot twente wehave wieffer yoda