Transparent
Inloggen
Sluiten

Biseswar: ik ben er gewoon nog niet uit

26 november 2011 17:33 - Feyenoord.nl

Wat Diego Biseswar betreft hoeft het opschorten van de contractonderhandelingen allerminst te betekenen dat hij aan zijn laatste seizoen bij Feyenoord bezig is. "Ik heb het hier altijd naar mijn zin gehad en ik heb, ondanks het feit dat ik momenteel geen basisspeler ben, veel vertrouwen in trainer Ronald Koeman. Maar ik ben er gewoon nog niet uit wat nu het beste voor mijn carrière is. Hoe gaat het hier volgend seizoen, wat voor ploeg staat er dan? Is dit het moment om een stap naar het buitenland te zetten of niet? Ik ben er gewoon nog niet uit en daarom kan ik de knoop nu nog niet doorhakken."

Met de hoogte van de aanbieding heeft het opschorten van de onderhandelingen volgens Biseswar niet te maken. "Dit is een tijd waarin iedereen moet inleveren en ik dus ook. Dat zie ik ook niet als het grootste probleem. Ik heb gewoon méér tijd nodig om tot een besluit te komen. Mocht de club later in het seizoen alsnog de gesprekken willen heropenen, dan sta ik daar van mijn kant zeker voor open."

"Wij hebben Diego’s standpunt vernomen en respecteren dat. Maar zeker gezien onze situatie is het voor ons van groot belang om in een vroeg stadium te weten waar we aan toe zijn voor komend seizoen", licht Martin van Geel de beslissing om de onderhandelingen te staken toe. "Daarom hebben we aan de aanbieding aan Diego - net als bij de andere spelers met wie we momenteel in onderhandeling zijn – een uiterste datum gekoppeld. Het is Diego’s goed recht om er niet op in te gaan, het betekent wel dat wij nu eerst verder gaan kijken."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

biseswar diego opschorten allerminst contractonderhandelingen doorhakken heropenen koeman staken uiterste vernomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot arsenal beelen bekerfinale geertruida gimenez hancko hoofdprijs kasperk kloese kokcu kuip madrid middenveldert minteh nieuwkoop sandler slot stengs sterkhouders szymanski timber ueda vervangers wehave wieffer willykment yoda zerrouki