Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord neemt geen stappen meer om Tomasson te behouden

10 februari 2002 15:54

Verslaggever: RvN

Rob Baan liet na afloop van Fc Groningen - Feyenoord weten geen extra stappen meer te nemen richting Tomasson in een poging om de Deen te behouden voor de club. Het contract van Tomasson loopt aan het einde van het seizoen af. Volgens Baan is het aanbod van Feyenoord duidelijk voor de Deen en zal dat het laatste bod zijn van de club. De kans dat Tomasson dan ook vertrekt bij de club lijkt enorm groot. De Deense aanvaller, die juist dit seizoen eindelijk met grote regelmaat het doel weet te vinden, liet al met duidelijke bewoordingen weten niet tevreden te zijn met het aanbod.

Tomasson mag nu sinds januari met geinteresseerde clubs gaan praten over een contract voor volgend seizoen, zonder daarvoor toestemming te hebben van Feyenoord. Zelf liet hij overigens weten niets concreets te hebben vernomen van Barcelona, de club die in de Spaanse media riep interesse te hebben in Tomasson. Binnen een maand hoopt Tomasson duidelijkheid te hebben over het vervolg van zijn carriere.

Meer op




Tags

tomasson baan barcelona concreets groningen poging vernomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave