Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Feyenoord/Excelsior maandag om 13.00 uur tegen Jong Ajax

24 november 2011 20:03

Maandagmiddag speelt Jong Feyenoord/Excelsior in de Beloftencompetitie een uitwedstrijd tegen Jong Ajax. Het duel wordt vanaf 13:00 uur gespeeld en is niet toegankelijk voor publiek. De maatregel om de Klassieker tussen de twee Beloftenploegen zonder publiek te spelen komt voort uit een reeks incidenten die plaatsvonden bij eerdere duels tussen Jong Ajax en Jong Feyenoord/Excelsior.

Het aanvangstijdstip van de eerstvolgende thuiswedstrijd van Jong Feyenoord/Excelsior is gewijzigd. Het duel met Jong De Graafschap, dat op maandag 5 december op Varkenoord wordt gespeeld, zou aanvankelijk om 18.30 uur beginnen. Het aanvangstijdstip is nu vervroegd naar 14.30 uur.




Tags

jong excelsior beloftencompetitie beloftenploegen graafschap klassieker plaatsvonden toegankelijk varkenoord

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.463 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda