Transparent
Inloggen
Sluiten

Cissé: praten over Ivoorkust is veel te vroeg

23 november 2011 19:04

Afgelopen week gaf Sekou Cissé aan dat hij een eventuele uitnodiging voor de Afrika Cup heel moeilijk kan weigeren. In de nieuwe uitgave van Voetbal International geeft hij dat dit voorlopig helemaal geen issue is. "Op dit moment is dat mijn doel helemaal niet. Natuurlijk, het is mooi om voor je land te voetballen. Tot twee jaar geleden zat ik vrijwel altijd bij de selectie van Ivoorkust. Door mijn blessure moest ik afhaken voor het WK in Zuid-Afrika en dat was één van mijn grootste frustraties."

"Ik kijk er ook best naar uit om weer terug te keren, maar voor mij is dat nu nog niet aan de orde". Met de bondscoach heb ik een paar keer contact gehad. Hij kent mijn situatie bij Feyenoord. Ik ben pas net terug, speel nog niet elke week en dus is het voor mij nu niet makkelijk om terug te keren te keren in de nationale ploeg. De bondscoach denkt daar net zo over."

"Ik moet nu eerst maar eens wekelijks goed blijven trainen en spelen. Dat is wat telt, al het andere is even niet belangrijk. Pas als ik straks weer helemaal de oude ben, mag ik over Ivoorkust gaan praten. Dat is nu nog te vroeg", aldus de Ivoriaan.




Tags

ivoorkust cisse afrika ivoriaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alireza arne arneslot bong bullaude candelaria dortmund gijs hartman ivanusec kasperk kraaij livetructiepdemnay lopez marwijk nuri sahin sem slot smal steijn stengs turkije twente ueda wehave willykment yoda zerrouki