Transparent
Inloggen
Sluiten

Arsenal's Özyakup hoopt op verhuur aan Feyenoord

23 november 2011 18:59

Arsenal wil meewerken aan een verhuur van middenvelder Oguzhan Özyakup voor de tweede seizoenshelft. De 19-jarige Nederlander zou in de belangstelling staan van onder meer Anderlecht, Racing Genk en verschillende clubs uit het Engelse Championship. Zijn voorkeur gaat volgens Voetbal International echter uit naar Feyenoord.

Beide partijen waren afgelopen zomer dicht bij een akkoord over een verhuur. "Het verhaal met Feyenoord was heel serieus, we waren heel close", zegt zijn zaakwaarnemer. "Waarom het destijds niet door is gegaan is een beetje onduidelijk, maar wellicht komt het in januari alsnog tot een overgang naar De Kuip. Dat sluit ik niet uit. De voorkeur van Oguzhan zelf gaat in ieder geval uit naar Nederland."




Tags

arsenal ozyakup oguzhan anderlecht championship close genk kuip nederland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.142 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer