Transparent
Inloggen
Sluiten

Mokotjo zwaar teleurgesteld over weigering Feyenoord

23 november 2011 00:30

Kamohelo Mokotjo liet tegenover het Zuid-Afrikaanse KickOff weten zwaar teleurgesteld te zijn dat Feyenoord weigert hem toestemming te geven om deel te nemen aan het Olympische kwalificatietoernooi in Marokko de komende weken. "Ik heb de coach gesmeekt om me vrij te geven. We hebben er een lange discussie over gehad. De coach wil me echter geen drie duels missen. Als een andere speler wegvalt, ben ik de eerste die voor een basisplaats in aanmerking komt volgens Koeman. Ik ben het blijven proberen, maar hij wilde niet toegeven. Hij weet hoe belangrijk dit toernooi voor me is, maar hij blijft bij zijn standpunt."

"Ik heb al diverse kwalificatiewedstrijden gespeeld. Om nu in dit belangrijkste kwalificatietoernooi te ontbreken voelt dat ik eerder voor niets heb gespeeld. Voor mij is kwalificatie voor de Olympische Spelen belangrijker dan het wereldkampioenschap. Het is spijtig dat ik niet mee kan doen."




Tags

mokotjo kwalificatietoernooi weigering gesmeekt kamohelo kickoff koeman kwalificatie marokko spijtig wereldkampioenschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.493 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda