Transparent
Inloggen
Sluiten

Knappe 0-4 zege voor Feyenoord bij Vitesse

20 november 2011 14:25

Feyenoord heeft een bijzonder knappe zege behaald in het Gelredome. In Arnhem werd verdiend met 0-4 gewonnen van Vitesse. Bij rust stond Feyenoord al op een 0-3 voorsprong.

Feyenoord had het middenveld in handen en had op basis daarvan het duel in handen. De ploeg kwam op voorsprong via een schuiver van Guidetti. Een indraaiende voorzet van Clasie belande pardoes in het doel. Vlaar kwam er net niet aan, maar dat bleek ook niet nodig. Het was opnieuw Guidetti die via de rebound ook de 0-3 verzorgde. In de tussentijd voorkwam Mulder met een uitstekende redding dat Bony voor Vitesse iets tegendeed.

Na rust kon Feyenoord het verder uitspelen. De ploeg kreeg diverse kansen op meer. Alleen Cissé trof nog doel na goed doorzetten van Guidetti.




Tags

vitesse guidetti arnhem belande bony cisse clasie gelredome indraaiende mulder pardoes rebound schuiver tegendeed tussentijd verzorgde vlaar voorkwam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands gaal geluisterd gio gunnen hag input kasperk kloese kraay lingr liverpool meijer middenveldert pastoor podcast pusic rvp slot sobat stuivenberg twente voortzetten wehave yoda