Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord hoopt komende zomer al in categorie 2 te zitten

16 november 2011 21:53

Feyenoord is ervan overtuigd dat de club financieel nu de goede weg is ingeslagen. Met de aangekondigde van de winst van 4 miljoen komend jaar, kan de club terugkeren naar categorie 2. Dit zal uiterlijk in het najaar van 2012 (op basis van de cijfers per 30/6/12) het geval zijn.

Mogelijk zijn de grote verbeteringen voor de licentiecommissie van de voetbalbond zelfs aanleiding Feyenoord al eerder te promoveren naar categorie 2. Dit aangezien de recent aangeleverde jaarcijfers 2010-2011 en de prognose voor het lopende seizoen voldoende punten opleveren om de eerste toets voor promotie naar categorie 2 te doorstaan. Voor een officiële plaatsing in categorie 2 moet dit echter twee meetmomenten achtereen gebeuren. De KNVB gaf recent, bij monde van directeur betaald voetbal Bert van Oostveen, al aan ‘te willen benadrukken dat Feyenoord op de goede weg is en een verstandig beleid voert dat daarom steun, respect en vertrouwen verdient’.




Tags

aangeleverde ingeslagen knvb licentiecommissie monde najaar oostveen prognose promotie toets verbeteringen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki