Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord zal aantal jeugdspelers meenemen op trainingskamp

16 november 2011 21:45

Feyenoord zal tijdens het trainingskamp in Marbella, van 9 tot 15 januari, enkele jonge spelers meenemen. Grootste kanshebber is spits Anas Achahbar, die al een aantal keer inviel in het elftal van trainer Ronald Koeman. Ook Tonny Trindade de Vilhena, Lucas Woudenberg, Kay Blokland en Jordy van Deelen zijn kandidaten voor de trip naar Spanje. De vier maakten afgelopen donderdag hun officieuze debuut in Feyenoord 1, tijdens het oefenduel met Telstar.

'Een aantal spelers dient zich aan' zegt Martin van Geel in de Voetbal International. 'Een jongen als Achabar ontwikkelt zich goed en zo zijn er dus meer. Dan is het altijd goed dat je een aantal van die talenten op trainingskamp een week bij je hebt, zodat ze kunnen wennen aan de manier van werken en het niveau. En zelf krijg je dan een goed beeld hoe ver die jongens zijn' Pas in december besluit Feyenoord welke spelers meegaan naar Marbella. 'Uiteraard in overleg met Ronald Koeman', Aldus van Geel.




Tags

trainingskamp koeman marbella achabar achahbar anas blokland deelen inviel kay lucas meegaan trindade vilhena woudenberg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.503 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda