Transparent
Inloggen
Sluiten

Swerts hoopt op rentree in oefenduel tijdens winterstop

14 november 2011 19:17 - Feyenoord.nl

Gill Swerts heeft maandagmiddag een nieuwe stap gezet in de revalidatie van zijn achillespeesblessure. De multifunctionele speler werkte na een lange warming-up voor het eerst weer samen met zijn ploeggenoten een uitgebreide pass- en afwerkvorm af. "Dit was een lekkere oefening om weer bij de groep aan te sluiten. Als rechtsback kom je vaak op langs de lijn en dat zat ook in deze oefening. Het voelde goed."

Swerts was positief gestemd over het verloop van zijn revalidatie. "Ik lig goed op schema. Mijn doel is nog steeds om in januari weer volledig beschikbaar te zijn voor de trainer. Het zou mooi zijn als ik tijdens het trainingskamp in Spanje tijdens een oefenwedstrijd een half uur mee kan spelen. Dat is iets om naartoe te werken."

Foto's van Gill Swerts tijdens de training: Feyenoordtraining.nl

Meer op Feyenoord.nl




Tags

swerts gill oefening revalidatie achillespeesblessure afwerkvorm feyenoordtraining foto lig trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.546 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita berg degradatie eredivisie geertruida gimenez kasperk kloese koeman lijnders lingr liverpool lopez middenveldert milambo minteh nieuwkoop pec pedersen read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg wehave wieffer willykment