Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord ziet af van aanklacht tegen Van Eijden

10 november 2011 11:56

Feyenoord heeft woensdag besloten geen officiële aanklacht in te dienen tegen de eventuele racistische uitlating van NEC-verdediger Rens van Eijden aan het adres van Guyon Fernendez. De aanklager van de KNVB kan daardoor geen zaak starten. Hij had wel gevraagd om informatie van Feyenoord, maar de club heeft besloten die niet te leveren.

Van Geel daarover in het Algemeen Dagblad: "Wij dienen geen klacht meer in bij de KNVB. Guyon Fernandez wil een streep onder de kwestie zetten, maar is opgelucht dat hij zijn kant van het verhaal heeft kunnen vertellen. We gaan NEC wel een brief sturen om te onderstrepen dat wij het gedrag van Rens van Eijden verwerpelijk vinden. Dat zal geen gevolgen hebben, maar toch vinden wij dat wij dat moeten doen."

NEc en Van Eijden overwogen een tegenaanklacht, maar zien daar volgens de algemeen directeur van de club van af. "Het is het hem niet in de koude kleren gaan zitten. Maar toch houden we het bij deze verklaring. We hebben het met Rens besproken. Ga je er een hele zaak van maken, wordt het algauw een circus. Hij wil vooral lekker voetballen."




Tags

eijden aanklacht rens guyon knvb aanklager adres algauw brief circus fernandez fernendez kleren koude kwestie opgelucht racistische tegenaanklacht verwerpelijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.429 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot dtk fardau fitheid hulshoff jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo nederland oosting peeters persie reds ron schreuder slot stengs timber twente yoda zeroukki