Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Geel: geen sprake van crisis

9 november 2011 07:00

Martin van Geel wilde in het Algemeen Dagblad niets weten van berichten in de media dat er weer een sportieve crisis bij Feyenoord zou zijn. "Het ligt natuurlijk veel genuanceerder. De start in de wedstrijd tegen NEC was prima. Als een van de schoten er in gaat, krijg je een compleet andere wedstrijd. Dan kan dit elftal ook zomaar met 3-0 winnen. En dan staan we gewoon op de vierde plaats op de ranglijst. En belt niemand met de vraag of er crisis is."

"Na het duel met Ajax was er euforie, maar toen zijn wij echt wel realistisch gebleven. Na die wedstrijd werden er in de media zelfs namen van onze spelers in verband gebracht met Oranje. Zo goed als die wedstrijd in de Arena is Feyenoord structureel misschien niet, maar zo slecht als wij waren in de Euroborg tegen FC Groningen natuurlijk ook niet. De bekernederlaag tegen Go Ahead Eagles en het 6-0 verlies tegen FC Groningen hebben wel iets met het vertrouwen gedaan. Maar het woord 'crisis' is onzin. Dit Feyenoord is boven verwachting goed begonnen en heeft nu een dipje."

"Wij blijven strijden om plaats vijf. Maar wij hebben voor veertien miljoen euro verkocht en moesten de selectie aanvullen met gehuurde spelers of jeugdig talent. Dus zullen wij stap voor stap de weg naar boven moeten vinden. Over twee weken spelen wij in Arnhem tegen Vitesse. Daar gaan wij gewoon weer heen voor een goed resultaat. En deze eredivisie is een rare competitie, hoor. Niemand gaf iets voor de kansen van FC Utrecht tegen Ajax. Die ploeg zat in een slechte fase. Maar ze winnen met 6-4. Zeg het maar..."




Tags

groningen arena arnhem bekernederlaag dipje eagles eredivisie euforie euroborg genuanceerder onzin oranje utrecht vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul hulshoff jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer twente wereldsalaris zeroukki