Feyenoord in vrije val: 0-1 tegen NEC

5 november 2011 22:42

Feyenoord lijkt in een vrije val terechtgekomen te zijn. De ploeg verloor zaterdagavond thuis van NEC met 0-1.

Feyenoord begon sterk aan de wedstrijd en kreeg drie goede kansen. Het was echter NEC dat na zeven minuten op voorsprong stond. Van der Velden kopte uit een vrije trap raak, daarbij stond hij 1,6 meter buitenspel. In het vervolg probeerde Feyenoord het wel, NEC kreeg via de counter echter ook een aantal goede mogelijkheden. Mulder redde Feyenoord.

Na rust kreeg Feyenoord een behoorlijk overwicht. Daaruit creëerde de ploeg te weinig kansen. In de slotfase leek Feyenoord te gaan doordrukken, maar de kansen waren niet besteed aan Bakkal en Fernandez.