Transparent
Inloggen
Sluiten

Mulder: afsluiten voor kritiek in media

5 november 2011 14:42 - Megastad FM

Doelman Erwin Mulder laat tegenover Megastad FM weten zich af te sluiten voor de kritiek die hij de laatste weken in de media krijgt. De keeper zegt dat hij de voetbal-programma's op tv leuke amusement vindt voor anderen: "Ik heb het een paar keer gezien, maar ik vind het eigenlijk helemaal niet zo leuk, dus ik ga er niet naar kijken. Je hoort wat er allemaal gezegd is in de media, maar ik sluit me daarvoor af. Soms klopt het wat ze zeggen, maar sommige dingen zeggen ze dingen niet kloppen naar mijn mening."

"Ik weet van mezelf als geen ander dat de laatste weken niet goed waren. Dan moet je vastigheden creëren om het niveau van het begin van het seizoen terug te krijgen en daar zijn we druk mee bezig. Ik hoop dat we morgen weer die weg in kunnen slaan."

Meer op Megastad FM




Tags

mulder amusement erwin megastad vastigheden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.491 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda