Transparent
Inloggen
Sluiten

Lange praatsessie door spelersgroep

1 november 2011 08:05

De spelers van Feyenoord hebben elkaar maandagmorgen in een verhelderend gesprek goed de waarheid verteld.Het gesprek duurde bijna twee uur, waardoor de training niet doorging, zo meldt De Telegraaf. De sessie, waarin harde noten werden gekraakt, stond onder leiding van de assistent-trainers Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst. Vanwege de ernstige ziekte van zijn vrouw ontbrak Ronald Koeman.

"Van Jean-Paul van Gastel heb ik begrepen dat het een prima gesprek is geweest en dat het best even geduurd heeft," zo laat Koeman weten in De Telegraaf. "Natuurlijk was de nederlaag fors en natuurlijk zijn er dingen fout gegaan. Maar de situatie van Feyenoord moet ook niet erger worden gemaakt dan dat die is. We staan vier punten achter op FC Twente en PSV en kunnen zaterdag thuis tegen NEC weer een overwinning boeken voor eigen publiek. Toen we gelijk speelden tegen Ajax was het niet zo goed als iedereen beweerde en na Groningen is dit elftal niet zo slecht als wordt gesuggereerd. Het zit er precies tussenin."




Tags

gastel koeman praatsessie telegraaf bronckhorst geduurd gekraakt groningen noten sessie tussenin twente verhelderend waarheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau gelul jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris