Transparent
Inloggen
Sluiten

Biseswar zegt niet aan te willen sturen op breuk

29 oktober 2011 09:20

In De Telegraaf laat Diego Biseswar weten niet aan te willen sturen op een breuk. "Totaal niet. Ik wil met iedereen een klik hebben en ook met deze trainer. Misschien heb ik sommige dingen niet goed gedaan tegen Go Ahead. Maar ik wil echt in dit team de rol uitvoeren die de trainer belangrijk vindt."

"Vorig seizoen had ik een goede wisselwerking met Georginio Wijnaldum, nu is het even anders. Ik wil enorm mijn best doen om zo veel mogelijk te spelen. Daarom wil ik in deze fase ook niet over een nieuw contract praten. Ik wil eerst een lange periode spelen."

Koeman liet weten de excuses van Biseswar te accepteren. "Hij heeft ook zijn excuus aan de hele spelersgroep gemaakt. Dat heeft hij in mijn ogen op tijd gedaan. Want ik was wel benieuwd naar zijn reactie," aldus de Feyenoord coach.




Tags

biseswar diego excuus koeman telegraaf wijnaldum wisselwerking

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki