Transparent
Inloggen
Sluiten

Lucas Ohlander op stage bij Feyenoord

28 oktober 2011 17:05 - Helsingborg Dagblad

Feyenoord haalt de 19-jarige Lucas Ohlander voor een stage naar Nederland. Een Feyenoord fan in Zweden tipte Feyenoord Netwerk over een interview van de de jonge aanvaller in het Helsingborgs Dagblad. De aanvaller van Helsingborg IF heeft het afgelopen jaar gekampt met blessures. Hij moest aan beide voeten een operatie ondergaan. Inmiddels is hij weer fit en heeft Feyenoord hem uitgenodigd voor een stage.

"Het is leuk om er even tussenuit te mogen. Feyenoord volgt me al een paar jaar. Het was de bedoeling dat ik in de zomer zou gaan, maar een blessure voorkwam dat. Ik hoop dat ik veel kan leren van hun snellere spel en dan zien we wel wat er uit voorkomt."

Er zou nog niet direct een contract klaarliggen bij een succesvolle stage. "Ik ben er al twee keer eerder geweest. Het is een fantastische club" aldus Ohlander.

Meer op Helsingborg Dagblad
Tags

stage ohlander lucas gekampt helsingborg helsingborgs nederland snellere tipte tussenuit voorkwam zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane biden bijlow democraten geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kennedy kloese lopez nieuwkoop nomination oostenrijk pedersen primary priske read sebaoui slot smal socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zerrouki