Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman voert ook druk op Mulder op

27 oktober 2011 08:00

Na Biseswar, Vlaar en Guidetti voerde Ronald Koeman met zijn uitspraken in de media ook de druk op Erwin Mulder op. "Ik heb samen met keeperstrainer Patrick Lodewijks met Erwin gesproken. 'Ik vond zijn eerste serie wedstrijden heel goed, maar de laatste weken is het minder. Hij oogt minder zeker, het moet allemaal iets scherper,' aldus Koeman in het Algemeen Dagblad.

Tegen Go Ahead Eagles keept Kostas Lamprou, maar Mulder blijft onomstreden bij de Feyenoord coach. "Zondag tegen FC Groningen speelt hij gewoon weer. Maar het moet wel beter. Het zit 'm in kleine dingen. Tegen Ajax hadden wij in de eerste helft de overhand. Totdat hij een bal over de achterlijn wilde laten lopen met Siem de Jong in zijn nek. Dat leverde Ajax een goedkope corner op en die kopte Toby Alderweireld tegen de lat. Op dat moment geeft hij het publiek en de spelers van Ajax uit het niets een signaal dat er iets te halen valt. Onnodig."




Tags

koeman mulder erwin achterlijn alderweireld biseswar eagles groningen guidetti jong keept kostas lamprou lodewijks oogt scherper toby vlaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.499 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber twente voetbalprimeur wehave wieffer yoda