Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord wil trainingscomplex vergelijkbaar aan dat van PSV'

24 oktober 2011 20:52

Johan Derksen meldde in het programma Voetbal International dat Feyenoord plannen heeft voor de bouw van een nieuw trainingscomplex. Dit complex moet op Varkenoord gaan verrijzen. Het complex zou vergelijkbaar moeten worden aan dat van PSV, de Herdgang. Spelers kunnen dan op Varkenoord blijven in plaats van de weg over te moeten steken om zich om te kleden.

De club hoopt eind december daarover uitsluitsel te krijgen van de gemeente. De plannen lopen parallel met de ambitie voor de bouw van een nieuw stadion, maar kunnen eventueel worden losgekoppeld. Feyenoord bezocht eerder al meerdere keren het trainingscomplex van PSV. 'Wij willen ook een soort Herdgang', zegt Martin van Geel tegen Voetbal International.
Tags

herdgang varkenoord derksen gemeente kleden losgekoppeld parallel verrijzen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.612 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers emmen eredivisie excelsior gijs groen hancko jon kraaij mats mls oekraine orban oussama poetin rusland smal socrates trump twente westen wieffer willykment