Transparent
Inloggen
Sluiten

De Vrij: dit geeft vertrouwen voor rest van seizoen

24 oktober 2011 15:44

Stefan de Vrij scoort niet vaak, maar tekende in de Arena voor de treffer van Feyenoord "Dit geeft ons heel veel vertrouwen voor de rest van dit seizoen. We moeten gewoon blijven gaan voor Europees voetbal en de stijgende lijn doortrekken. Tot nu toe liggen we lekker op schema," aldus De Vrij tegenover NUsport.

"Natuurlijk moeten wij het uiteindelijk zelf doen op het veld, maar de trainer brengt de tactiek van tevoren steeds heel goed op ons over. We weten allemaal precies wat we moeten doen als we het veld op gaan. Voor de wedstrijd tegen Ajax heeft de trainer ons duidelijk gemaakt dat er voor ons echt wat te halen viel in de Arena. Dat zag je terug in ons spel; we zetten Ajax vanaf het begin meteen onder druk. Als je deze wedstrijd vergelijkt met onze wedstrijd in de Arena van vorig jaar, zie je de groei die wij onder de nieuwe trainer hebben doorgemaakt. Toen waren we kansloos, nu waren we de betere ploeg."




Tags

arena stefan stijgende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave