Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hanegem: met plezier naar Feyenoord gekeken

24 oktober 2011 15:36 - Algemeen Dagblad

In zijn column in het Algemeen Dagblad laat Willem van Hanegem weten met plezier naar Feyenoord te hebben gekeken tegen Ajax. Voor hem kwam het echter niet als verrassing. "We hoopten op een echte wedstrijd in Amsterdam en die kregen we, dankzij Feyenoord. Wat heb ik met plezier naar die ploeg zitten kijken. Het voelde niet als een openbaring. Absoluut niet. Ik loop al anderhalf jaar te roepen dat Feyenoord dit in zich heeft. Er zijn geloof ik drie goede spelers vertrokken hè en dan toch zit er nog genoeg potentie in hun selectie om Ajax pijn te doen. In de Arena nog wel. Je moet je spelers alleen wel laten geloven in hun kwaliteit. Op dat gebied heeft Ronald Koeman veel vorderingen gemaakt in Rotterdam."

Lees de gehele column: Algemeen Dagblad

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

hanegem column arena koeman openbaring

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda