Transparent
Inloggen
Sluiten

Elmander baalt over slechte indruk op bondscoach

4 februari 2002 20:10

Verslaggever: RvN

Johan Elmander was gisteren een van de weinige Feyenoorders die na afloop allerminst gelukkig was. De Zweed speelde een slechte wedstrijd, juist op het moment dat de Zweedse bondscoach naar hem kwam kijken. Met het WK voor de deur heeft de international van Zweden U21 nog maar weinig kansen om zich in het nationale elftal te spelen dat naar het WK gaat. 'Ik was gewoon niet goed, ik kreeg de bal niet en kwam daardoor geen moment in de wedstrijd' aldus Elmander tegen de Zweedse krant Aftonbladet. Volgens Roda JC speler Berglund, die op de bank moest plaatsnemen, zou het beter zijn geweest als de twee van te voren niet op de hoogte waren van de komst van de bondscoach.

Meer: Aftonbladet

Meer op




Tags

elmander aftonbladet allerminst berglund roda zweden zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.502 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda