Transparent
Inloggen
Sluiten

Laatste training voor Klassieker zaterdag openbaar om 10.30 uur

19 oktober 2011 19:14 - Feyenoord.nl

Er was de afgelopen dagen de nodige verwarring over, maar de laatste training zaterdag zal gewoon te bezoeken zijn. Deze training zal zaterdag vanaf 10.30 uur plaatsvinden op Varkenoord. De training vrijdag zal besloten zijn.

Zoals de laatste jaren te doen gebruikelijk verwacht Feyenoord veel supporters bij de training van zaterdag. De club heeft samen met de Feyenoord Supportersvereniging inmiddels contact gezocht met supporters die voornemens zijn om in woord en gebaar de selectie een hart onder de riem te steken, voor het duel waar de supporters zelf niet bij aanwezig kunnen zijn. De club hoopt met een aantal eenvoudige afspraken te voorkomen dat schade ontstaat aan het trainingsveld en complex. Zonder dat supporters zich hiervan waarschijnlijk bewust waren was dit in de voorgaande twee seizoenen het geval.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

klassieker openbaar riem supportersvereniging varkenoord verwarring

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.352 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda