Transparent
Inloggen
Sluiten

El Ahmadi: eindelijk begin ik ook te scoren

16 oktober 2011 21:12

Op de officiële website laat Karim El Ahmadi weten dit seizoen lekker in zijn vel te zitten. "Ik voel me goed, heb het vertrouwen van de trainer. Ik heb plezier op het veld, kan lekker vrij voetballen. En eindelijk begin ik ook te scoren. Ik ben daar veel mee bezig tijdens de trainingen met Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst. Daarnaast moet ik van de trainer korter achter de spitsen spelen, omdat ik daardoor vaker in scoringspositie kom. Mooi dat dit zijn vruchten afwerpt."

Door de overwinning op VVV heeft Feyenoord de aansluiting met de bovenste plaatsen hervonden. Een flinke opsteker in de aanloop naar de wedstrijd van aanstaande zondag tegen Ajax. "Het is een mooi affiche en ik denk dat er voor ons veel mogelijk is in Amsterdam. Tegen AZ verloren we weliswaar ongelukkig, maar we speelden wel sterk tegen een van de betere ploegen uit de competitie. Ik heb er vertrouwen in dat we tegen Ajax een goed resultaat kunnen behalen."

Meer: Feyenoord.nl




Tags

ahmadi affiche afwerpt bronckhorst gastel hervonden karim korter opsteker scoringspositie vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.489 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile excelsior fildena geertruida hancko hartman kasperk knvb kraaij kuip medication middenveldert onzekerheid post potter pusic scouten sildenafil slot timber vakken voetbalprimeur wieffer yoda