Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord feliciteert Eenhoorn met wereldtitel honkbal

16 oktober 2011 17:22

Feyenoord heeft zondag in de rust van de wedstrijd tegen VVV-Venlo Robert Eenhoorn gefeliciteerd met de wereldtitel honkbal die zaterdagnacht werd behaald door de Nederlandse ploeg. Eenhoorn, groot Feyenoord-supporter, was zelf aanwezig in De Kuip en hoorde tot zijn verrassing dat stadionspeaker Peter Houtman kort na het rustsignaal het woord nam. Houtman feliciteerde Eenhoorn, die tegenwoordig technisch directeur is van de honkbalbond, met de formidabele prestatie die door het Nederlands team werd neergezet in Panama. Het publiek in De Kuip liet vervolgens een luid applaus horen voor de prominente Feyenoord-supporter.

Het Nederlandse honkbalteam veroverde zaterdagnacht in Panama voor het eerst in de geschiedenis de wereldtitel, door in de finale topfavoriet Cuba met 2-1 te verslaan.




Tags

eenhoorn honkbal houtman kuip panama zaterdagnacht applaus cuba feliciteerde formidabele gefeliciteerd honkbalbond honkbalteam prominente rustsignaal stadionspeaker topfavoriet vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.514 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment