Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Geel: geen haast met contract Mokotjo vanwege optie

1 oktober 2011 13:42

Kamohelo Mokotjo sprak tegenover Megastad FM zijn twijfels uit over zijn toekomst bij Feyenoord. De middenvelder slaagt er nog niet in de stap naar een basisplaats te maken. Vooralsnog heeft Feyenoord nog geen aanstalten gemaakt om te gaan praten over zijn aflopende contract.

In het Algemeen Dagblad reageert Martin van Geel op de uitlatingen van Mokotjo. "De teleurstelling is begrijpelijk. Kamohelo zit er al een tijdje tegenaan, maar de laatste stap blijkt erg lastig. Het feit dat hij niet voorkwam op mijn lijstje met spelers waar ik mee ga praten over contractverlenging, heeft niets met zijn huidige rol te maken. Mokotjo heeft een contract tot medio 2012, maar met een tweejarige optie. Als wij die voor 1 april lichten, is hij ook de komende twee seizoenen Feyenoorder. Daarom is er geen reden om nu al met hem te praten over een nieuw contract."




Tags

mokotjo haast kamohelo aanstalten megastad tweejarige voorkwam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda