Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: in onderlinge duels niet kansloos tegen topclubs

28 september 2011 07:30

De selectie van Feyenoord bracht gisteren een bezoek aan de Rotterdamse haven. Bij de Verkeerscentrale Rotterdam in Botlek en bij de ECT City Terminal werden de spelers als helden onthaald. Trainer Ronald Koeman herhaalde nog maar eens dat het goed komt met Feyenoord. In het AD zei hij ook dat de topclubs in Nederland hem nog niet hebben kunnen bekoren.

Toen de spelers gisteren de gelegenheid om met een hoogwerker de lucht in te gaan met beide handen aangrepen, haakte Ronald Koeman snel af. De trainer van Feyenoord bleef volgens eigen zeggen ‘liever met beide benen op de grond’.

De coach blikte wel terug op de eerste competitienederlaag tegen AZ. ‘Natuurlijk hoopte ik in Alkmaar op een bevestiging van onze stijgende lijn’, oordeelde de 78-voudig international.

Koeman constateert dat de topclubs in Nederland nog niet overtuigend van stadion naar stadion trekt. ‘FC Twente speelde in Amsterdam heel afwachtend, maar ook Ajax is nog niet indrukwekkend. Die ploeg hinkte zaterdag te veel op twee gedachten. PSV is volgens mij ook niet onverslaanbaar, al heeft die club aanvallend wel enorm geïnvesteerd. Over 34 wedstrijden zullen deze drie ploegen misschien wel boven Feyenoord eindigen, maar in onderlinge duels zijn wij absoluut niet kansloos. En wij zijn absoluut van niemand bang.




Discussieer mee op de forums


Tags

koeman nederland aangrepen afwachtend alkmaar botlek constateert ect haakte haven hinkte hoogwerker lucht onthaald onverslaanbaar oordeelde stijgende terminal twente verkeerscentrale

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.539 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita degradatie eredivisie fildena geertruida gimenez kasperk kloese koeman lijnders lingr liverpool lopez milambo nieuwkoop pec pedersen pusic read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg twente ueda wehave wieffer