Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord verliest topper van AZ: 2-1

25 september 2011 14:25

In de directe strijd om de koppositie heeft Feyenoord met 2-1 verloren van AZ. In Alkmaar trok AZ pas in de slotfase aan het langste eind. Bij rust was het 0-1 door Otman Bakkal.

Ronald Koeman had zijn ploeg geprepareerd in een 4-4-2 opstelling met een versterkt middenveld. Met meer balans kon Feyenoord het goed bolwerken tegen het dit seizoen zo goed spelend AZ. De Alkmaarders kregen kansen, maar Feyenoord was zeker niet de mindere. Na een goede actie van Ruben Schaken kwam Feyenoord via een schot van Bakkal op voorsprong.

Feyenoord leek in de tweede helft de zaakjes op ode te hebben. Na een uur spelen ging het echter mis. Elm schoot een vrije trap binnen. Vlak daarna kreeg Leerdam voor een agressieve sliding rood. Met tien man kreeg AZ nog meer geloof. Feyenoord bleef echter voetballen en kreeg ook zijn mogelijkheden. Het was echter AZ dat de zege alsnog binnenhaalde. Vijf minuten voor tijd kopte Holman onhoudbaar binnen.




Tags

bakkal topper alkmaar binnenhaalde bolwerken elm geprepareerd holman koeman langste leerdam onhoudbaar otman ruben schaken sliding spelend zaakjes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.478 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave