Transparent
Inloggen
Sluiten

Guidetti: ik heb al een week kippenvel van debuut in de Kuip

24 september 2011 10:22

De Telegraaf heeft vandaag een interview met John Guidetti. De spits laat weten nog steeds erg onder de indruk te zijn van Feyenoord. "Alles wat ik hier meemaak is een prachtige ervaring voor mij. Ik vind het hier fantastisch. Ik heb al een week kippenvel op mijn armen van mijn eerste optreden in De Kuip."

De negentienjarige spits is ook best te spreken over het niveau bij Feyenoord. "Ik ga natuurlijk niet liegen. Bij Manchester City zijn de spelers beter. Logisch toch? Daar stond ik elke dag op het veld met Balotelli en Dzeko als collega-spitsen. Maar ik kan me hier prima ontwikkelen tussen deze talenten."




Tags

guidetti kuip balotelli dzeko meemaak negentienjarige telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.553 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita bosz fortuna freak geertruida gimenez kasperk kloese koeman lijnders lingr liverpool lopez middenveldert milambo minteh nieuwkoop pedersen read sassuolo sauer slot stuivenberg timber twente wehave wieffer willykment