Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk blij met keuze Bakkal voor Feyenoord

22 september 2011 13:25

Bondscoach Bert van Marwijk liet in Voetbal International weten de keuze van Otman Bakkal voor Feyenoord toe te juichen. "Hij kon ook naar Red Bull Salzburg, las ik. Dat is best een mooie club, maar of je wilt of niet: je raakt dan toch uit beeld. Ik ken Otman niet goed genoeg om zijn karakter helemaal te doorgronden, maar volgens mij is hij wel een speler die wekelijks moet voetballen. En dan ben ik benieuwd of hij dat volhoudt, een heel seizoen lang, net onder de Nederlandse top, met meer dan genoeg weerstand."

Van Marwijk zegt Bakkal niet te zijn vergeten. "Als hij dat kan opbrengen, is hij gewoon een uitstekende speler. We hebben hem toen niet voor niets bij Oranje gehaald, we dachten dat hij wel bij ons zou passen. Natuurlijk blijven we hem volgen."




Tags

bakkal marwijk otman doorgronden oranje salzburg volhoudt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.503 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda