Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman wil niets weten van eerste test tegen AZ

22 september 2011 12:17

In de media wordt de laatste weken steeds gesteld dat Feyenoord zondag tegen AZ pas de eerste test van het seizoen krijgt. In de nieuwe uitgave van Voetbal International wil Ronald Koeman daar niets van weten. "Vooral in thuiswedstrijden haalt AZ een hoog niveau. Maar om dit nu een test te noemen, gaat mij te veel te ver. Dan doe je de tegenstanders tekort van wie wij hebben gewonnen. AZ is gewoon één van de 34 wedstrijden, al staan ze niet voor niets bovenaan. Bovendien spelen we uit, dus je kan wel uitgaan van een moeilijke middag."

Koeman ziet wel kansen voor zijn ploeg in Noord-Holland: "Natuurlijk. AZ is net zoals wij een voetballende ploeg, met drie aanvallers en opkomende backs. Dat betekent dat er voor ons kansen liggen in de omschakeling met onze snelheid. Bij ons is alles duidelijk, het elftal staat en we gaan steeds beter spelen. Als bij ons alles klopt, kunnen we in Alkmaar gewoon een goed resultaat halen."




Tags

koeman alkmaar holland omschakeling opkomende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton bronckhorst bronkhorst chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida gio hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool medication ouderwetse pastoor post potter sildenafil slot twente wehave wieffer yoda