Transparent
Inloggen
Sluiten

Achahbar: dit is een droom die uitkomt

20 september 2011 23:53

Op Feyenoord.nl sprak de 17-jarige Anass Achahbar over een droom die uitkomt. "Het gevoel dat ik nu heb, is bijna niet te omschrijven. Het is toch prachtig om voor zoveel mensen te mogen voetballen? Voor mij was het genieten. Ik nam die bal ineens uit de draai. Het was niet nadenken, maar gelijk schieten. Het is voor mij altijd een droom geweest om in het eerste elftal te scoren. Mijn eerste doelpunt had ik in mijn slaap al zo vaak gemaakt. Tegen mijn vrienden heb ik altijd gezegd dat het gevoel dat ik zou hebben na mijn eerste doelpunt, waarschijnlijk niet te beschrijven zou zijn. Dat klopt. Het is ongelofelijk."

‘Al mijn leven lang loop ik een paar keer per week langs De Kuip naar Varkenoord. ‘Keer op keer keek ik dan even en dacht ik eraan hoe mooi het zou zijn om in het stadion te scoren. Voor mijn ploeggenoten bij Feyenoord onder 19 is dit ook mooi. Zij zullen best trots op me zijn, maar weten doordat ik nu twee keer heb meegespeeld dat een kans voor hen ook dichtbij is."




Tags

achahbar beschrijven kuip meegespeeld omschrijven varkenoord

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.638 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alireza ang cai chi cuoc estoril geertruida gijs gimenez hartman ivanusec kraaij lopez lukkien nap nha pina portugal rut slot smal stengs tai ueda wehave wieffer willykment yoda zerrouki