Simpele 4-0 zege Feyenoord op AGOVV

20 september 2011 21:38

Feyenoord heeft dinsdagavond in het bekertoernooi een simpele zege behaald op AGOVV. De staartclub uit de eerste divisie had geen schijn van kans tegen Feyenoord. Zonder dat de Rotterdammers voluit hoefden te gaan liepen ze uit naar een makkelijke 4-0 zege.

Voor rust waren het Sekou Cissen en Karim El Ahmadi die twee van de diverse kansen benutten in een verder vrij saaie eerste helft. Na rust verdubbelden Bakkal en Achahbar. De 17-jarige aanvaller zorgde als invaller voor de vrolijke noot in de wedstrijd. Hij toonde weer eens aan een enorme belofte te zijn.