Transparent
Inloggen
Sluiten

Biseswar: ik ken de NAC-fan helemaal niet

13 september 2011 17:05 - Feyenoord.nl

Diego Biseswar kreeg sinds zondag de nodige kritiek van fans omdat hij bij NAC - Feyenoord in het gezelschap zou zijn van een NAC fan die het uitvak provoceerde. Op de officiële website liet de aanvaller weten zich ervan te distantiëren. Het blijkt een seizoenkaarthouder van NAC te zijn. "Ik ken de persoon in kwestie helemaal niet. Hij liep vanaf de ingang met mijn neef en mij mee en ging ook naast ons zitten. Tijdens de wedstrijd begon hij ineens raar te doen richting ons publiek. Als ik hem had gekend, had ik hem er zondag echt wel op aangesproken."

Toen er vanuit het uitvak reacties kwamen op de provocaties, haalde een steward de raddraaier van het vak. De steward verzocht ook Biseswar en diens neef om mee te komen. "Ik ben netjes meegelopen en heb die steward uitgelegd dat die jongen niet bij ons hoorde. Toen konden wij gelukkig weer terug naar de tribune, terwijl die jongen terecht uit het stadion is verwijderd."

Nadat in het uitvak de indruk ontstond dat de persoon tot het gevolg van Diego Biseswar behoorde, kreeg de aanvaller zelf ook de nodige verwensingen naar het hoofd geslingerd. "Dat was helemaal niet leuk. Zoals het ook niet leuk is om nu allerlei onzinnige dingen op internet te moeten lezen over mezelf. Ik had gehoopt dat mensen mij iets beter kennen dan dit. Ik was in Breda om de ploeg te steunen. Feyenoord is mijn club, geen vriend van mij zal die club besmeuren. Maar ik ben natuurlijk niet verantwoordelijk voor de misdragingen van iemand die ik niet eens ken."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

biseswar nac steward uitvak diego neef besmeuren distantieren geslingerd gezelschap kwestie meegelopen misdragingen provocaties provoceerde raddraaier seizoenkaarthouder verwensingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave