Transparent
Inloggen
Sluiten

Guidetti: Feyenoord fans hebben nog niets van mij gezien

12 september 2011 12:59

John Guidetti wilde tegenover het Algemeen Dagblad niets horen over een droomdebuut."Absoluut niet, dan had ik er wel drie gemaakt, Natuurlijk is het een start waar ik mee verder kan. Maar de supporters van Feyenoord hebben nog helemaal niets gezien van John Guidetti, dat komt de komende weken. Hopelijk zaterdag al in dat fantastische stadion de Kuip."

Guidetti maakte in Breda al wel kennis met de arbitrage. Hij kreeg in de slotfase van de wedstrijd een vrije trap tegen na een duel met Donny Gorter. "Dat was niet eens een overtreding. Maar in Nederland blijkbaar wel. Het zijn dingen waar ik rekening mee moet gaan houden. In Engeland is het bijvoorbeeld heel normaal om 'fuck off' naar de arbiter te roepen. Dat woordgebruik is zo ingeburgerd, bijna hetzelfde als tegen iemand 'hallo' zeggen. Hier kan het meteen een rode kaart betekenen, heb ik gehoord. Ik zal op mijn woorden letten."




Tags

guidetti arbitrage droomdebuut engeland gorter hallo ingeburgerd kuip nederland woordgebruik

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.329 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit jong kompas kraaij kroes middenveldert minteh praag religie rvc slot sobat stengs timber ueda wieffer willykment woerts yoda zerrouki