Transparent
Inloggen
Sluiten

Guidetti: ploeggenoten wilde dat ik penalty nam

11 september 2011 18:13

John Guidetti liet na afloop voor de camera van Eredivisie Live weten heel blij te zijn met zijn debuut. "Het belangrijkste is om drie punten te pakken. Voor mij persoonlijk is het lekker dat ik bij mijn debuut kon scoren. Een spits staat er om te scoren, dus ik ben hier heel blij mee. Toen de scheidsrechter naar de strafschopstip wees gaven al mijn ploeggenoten aan dat ik hem moest nemen. De spelers zijn fantastisch. Ze helpen me en tonen veel respect. Ik ben heel blij met de club en de fans. Het was een goede keuze."

De aanvaller legde na zijn doelpunt de fans van NAC het zwijgen op door zijn vinger voor zijn mond te houden. 'Ze jouwden me uit. Dat moeten ze niet doen. Voetbal is een mooie sport en daar hoort dit niet bij. Dat getuigt niet van respect naar de spelers."

"Wat jullie van mij kunnen verwachten dit seizoen? Ik zal alles geven en proberen te scoren, maar belangrijker is om te winnen. Daar zal ik 100% voor geven."




Tags

guidetti eredivisie jouwden mond nac

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.501 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton bronkhorst chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida gio hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication ouderwetse pastoor post potter sildenafil slot twente wehave wieffer yoda