Transparent
Inloggen
Sluiten

NAC verkoopt Amoah, wil voor Feyenoord minimaal een versterking

7 september 2011 23:04

NAC verkocht begin deze week sterspeler Matthew Amoah aan de Turkse club Mersin. Daardoor is ruimte gecreëerd voor twee versterking. De club hoopt minimaal een speler vast te leggen voor het duel tegen Feyenoord. "Het is ons streven, maar ik durf niet te zeggen of het gaat lukken," aldus technisch directeur van AS in BN/De Stem.

NAC zoekt een spits, dat is duidelijk. De naam van Jan Vennegoor of Hesselink valt met grote regelmaat. ”Maar dat is voor ons absoluut onhaalbaar. De tijd dat wij het salarisplafond (circa twee ton) overschrijden, is zoals bekend voorbij," aldus Van As aan BN/De Stem.

NAC zoekt ook nog zogezegd een ‘creatieve, multifunctionele, aanvallend ingestelde middenvelder’, en toevallig heeft Andreas Lasnik precies dat in zijn CV staan. Volgens Van As staat hij nog steeds op hun lijstje. De Oostenrijker en NAC zijn nog steeds met elkaar in gesprek.




Tags

nac amoah andreas circa durf hesselink lasnik matthew mersin oostenrijker overschrijden salarisplafond ton vennegoor zogezegd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki