Transparent
Inloggen
Sluiten

Guidetti: mijn eerste doel is in het team te komen

7 september 2011 20:02

Op de officiële website stelde John Guidetti zich voor zijn doen bescheiden op. "Mijn eerste doel is om in het team te komen. Ik ga honderd procent mijn best doen en dan zie ik daarna wel waar dat toe leidt. Ik wil mezelf daarom ook geen onnodige druk opleggen door nu te gaan voorspellen hoeveel doelpunten ik ga maken."

"Ik voel me honderd procent fit, dus als de trainer mij nodig heeft zal ik er staan", zo gaf Guidetti aan klaar te zijn voor het duel tegen NAC. "Ik kan niet wachten om mijn eerste wedstrijd in het shirt van Feyenoord te spelen. Ik heb zoveel goede verhalen gehoord over de fans van Feyenoord. Het is ook niet voor niets dat ik op Twitter in een paar dagen tijd vijfduizend volgers erbij heb gekregen. Heel veel mensen hebben mij ook succes gewenst bij Feyenoord. Ik hoop dat ik de supporters blij kan maken dit seizoen."

Guidetti had voor zijn definitieve komst naar Feyenoord al een gesprek met hoofdtrainer Ronald Koeman. De spits hield een goed gevoel over aan hun eerste ontmoeting. "Hij heeft mij verteld over de ambities van de club en die spraken mij aan. Dit is een club met grote ambities en ik ben een speler met grote ambities. Ik ben blij dat ik met deze coach mag gaan werken."




Tags

guidetti koeman nac ontmoeting opleggen vijfduizend volgers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau gelul jacobs jans joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris