Transparent
Inloggen
Sluiten

Glansrol Guidetti voor overleden opa

6 september 2011 07:34 - Aftonbladet.se

Zweedse media spreken over een glansrol van John Guidetti in de kwalificatie-interland van Jong Zweden tegen Jong Litouwen. Zoals eerder gemeld zorgde hij voor de 1-0 uit een penalty in de 4-0 zege. Nadat de penalty door hemzelf versierd was, schoot hij hem onberispelijk in. De nieuwe spits van Feyenoord droeg het doelpunt op aan zijn opa door middel van het maken van een hartgebaar naar de hemel. Zijn opa overleed afgelopen zaterdag.

Guidetti wilde het duel niet spelen, maar zijn moeder overtuigde hem dat zijn opa dat wel had gewild. "Ik heb voor mijn opa gespeeld. Ik hoop dat hij het gezien heeft en trots op me is' aldus de Feyenoord spits. Vandaag zal hij bij zijn familie blijven om het verlies te verwerken. Woensdag vliegt hij vervolgens naar Nederland om aan te sluiten bij de selectie van Feyenoord.

"Ik heb een lang gesprek gehad met Mancini. Hij wilde dat ik 20 tot 25 wedstrijden zou gaan spelen dit seizoen. Het voelt goed om nu voor Feyenoord te mogen spelen, maar ik ben ook daar niet zeker van speeltijd. Je moet elke training weer presteren."

Meer op Aftonbladet.se




Tags

opa guidetti glansrol jong hartgebaar hemel kwalificatie litouwen mancini nederland versierd zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki