Transparent
Inloggen
Sluiten

Tevreden Van Geel: sportief zijn we er op vooruit gegaan

31 augustus 2011 20:29 - Feyenoord.nl

Technisch directeur Martin van Geel stelt op de officiële website uiteindelijk dat Feyenoord heel tevreden is over de afgelopen transferperiode. "Het vertrek van Leroy is uit sportief oogpunt natuurlijk jammer. We denken echter dat we dit verlies goedmaken met de komst van Guidetti en Bakkal. Bovendien was er bij de transfer van Fer uit zakelijk oogpunt sprake van een aanbod dat we niet konden weigeren. Want 5,5 miljoen euro voor een middenvelder met een contract dat nog maar tien maanden doorloopt is natuurlijk een enorm bedrag. Onder de streep zijn we er al met al ook op sportief gebied misschien wel op vooruit gegaan."

Van Geel kon woensdagmiddag Bakkal persoonlijk feliciteren, nadat de middenvelder in De Kuip zijn contract bij Feyenoord had getekend. ‘We zijn heel blij dat Otman voor Feyenoord heeft gekozen. Hij stond bovenaan ons lijstje, in het geval Leroy Fer zou vertrekken. Otman lijkt qua type speler wel op Fer. Hij is fysiek wat minder sterk, maar heeft misschien wel wat meer scorend vermogen."

De afgelopen dagen had Van Geel nog voortdurend contact met algemeen directeur Eric Gudde. Daarbij werden de mogelijke scenario’s doorgesproken. "We zeiden toen tegen elkaar dat we heel tevreden zouden kunnen zijn als we Fer voor een mooi bedrag konden verkopen en we de komst van Bakkal en Guidetti zouden kunnen afronden. We zijn heel blij dat dat scenario nu is uitgekomen."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

fer bakkal guidetti oogpunt otman afronden feliciteren goedmaken gudde kuip scorend uitgekomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.152 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg