Transparent
Inloggen
Sluiten

Fer over transfer: er is een enorme last van mijn schouders gevallen

31 augustus 2011 18:05

Op de website van zijn zaakwaarnemer bevestigt Leroy Fer het rondkomen van zijn overgang. "Er is een enorme last van mijn schouders gevallen. We hadden eigenlijk een punt gezet achter de hele zaak. Het duurde veel te lang, er ontstonden spraakverwarringen en er verschenen onduidelijke berichten in de media. Daar hadden we geen zin meer in. Ik was dus echt verbaasd toen Rob me gisteren belde dat er mogelijk alsnog een opening zou komen door de interesse in Ruiz. Tja, dan gaat de hoop toch weer leven."

"Nu de kogel door de kerk is voel ik een enorme opluchting. De afgelopen periode heeft me toch veel energie en spanning gekost. Daarom ben ik ook blij dat juist Feyenoord nu zelf de knoop heeft doorgehakt om door te zetten. Als er nog iets zou gaan gebeuren, zo had ik me voorgenomen, dan moest het initiatief van de club afkomen. En zo is het nu precies gegaan. Ik heb begrepen dat Feyenoord het bedrag krijgt dat ze voor ogen hadden. Dat gun ik ze ook. Ik zal ze hier altijd dankbaar voor blijven."

Leroy Fer vertrekt met een trots gevoel naar FC Twente. ,,Ik heb elf schitterende jaren in Rotterdam meegemaakt. Veel ups, maar ook veel downs beleefd met het elftal en de club. Dat heeft me sterker gemaakt. Als voetballer en als mens. Maar op een gegeven moment is het ook tijd om elders te kijken. Een andere omgeving, nieuwe mensen, andere ideeën. Dat brengt je verder in je ontwikkeling. Co Adriaanse belde me gisteren nog om me te laten weten dat de hele club achter mijn komst staat. Twente heeft er ook alles aan gedaan om me binnen te halen. Dat straalt vertrouwen uit en voelt heel prettig. Ik heb er erg veel zin in. Ik word straks in Bulgarije medisch gekeurd en krijg hier mijn contract doorgefaxt. Heel apart allemaal, maar het kan even niet anders. Maar ik weet nu al dat ik met een glimlach mijn handtekening zal zetten."

Meer: Sport-promotion.nl




Tags

fer twente adriaanse bulgarije doorgefaxt doorgehakt glimlach kerk kogel opening promotion ruiz spraakverwarringen voorgenomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.397 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien middenveldert nha nieuwkoop slot stengs tai thao timber wehave wieffer yoda