Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Merwijk: gemeente wordt uiteindelijk zelfs beter van stadion

29 augustus 2011 19:05

Stadiondirecteur Jan van Merwijk belooft dat bij de komst van een Nieuwe Kuip, de gemeente Rotterdam haar investering terug zal krijgen. “De gemeente wordt daar uiteindelijk zelfs beter van,” vertelt Van Merwijk aan RTV Rijnmond.

“Uiteindelijk krijgt de gemeente Rotterdam alles terug, dus rente plus aflossing,” licht Van Merwijk toe. “Daarnaast zit er een stuk opslag in de rente die wij aan de gemeente betalen. Dus als wij in staat zijn om terug te betalen, dan wordt de gemeente Rotterdam daar uiteindelijk beter van. En uit ons businessplan blijkt dat wij daartoe in staat zijn.”

“We weten dat we het nieuwe stadion alleen met elkaar kunnen realiseren. Als je dat beseft, dan kan je altijd afspraken maken dat het geld altijd terug komt. Het stadion staat er 50, 60 of 70 jaar. In die tijd moet het zeker mogelijk zijn om de financiële verplichtingen na te komen.”

Meer: RTV Rijnmond




Tags

gemeente merwijk rente rijnmond aflossing belooft businessplan kuip opslag stadiondirecteur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda