Transparent
Inloggen
Sluiten

'Guidetti op enkele details na van Feyenoord'

29 augustus 2011 17:54

John Guidetti heeft zich vandaag bij de selectie van Jong Zweden gemeld om met zijn landgenoten te spelen voor kwalificatie voor het Europees Kampioenschap in 2013. Volgende week zal Guidetti zich, als we Voetbal International mogen geloven, bij Feyenoord melden. De aanvaller speelt donderdag met Jong Zweden de uitwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Litouwen. Op 5 september staat de return gepland.

Guidetti bekeek gisteren zijn toekomstige collega's bij Feyenoord. De talentvolle speler genoot van de sfeer en zou zelfs al kennis hebben gemaakt met de spelers en technische staf van de club. Guidetti is persoonlijk al rond met Feyenoord. Enkel de clubs moeten nog tot een definitief akkoord komen, maar ook dit lijkt een kwestie van tijd.

Manchester City, de huidige werkgever van Guidetti, heeft eerder al afgezien van een huursom (125.000 pond, red.). De steenrijke voetbalclub zal naar verwachting ook een deel van de salariskosten (800.000 euro, red.) op zich nemen. City en Feyenoord bespreken enkel nog wat details, zoals huisvesting voor de spits.

Vandaag of morgen zal de verhuur van de 19-jarige Zweed officieel bekend worden gemaakt, zo verwacht men.

Bron Vi.nl

Meer op




Tags

guidetti jong zweden afgezien huisvesting huursom kwalificatie kwestie landgenoten litouwen salariskosten steenrijke werkgever zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.396 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida hancko kloese lien middenveldert nha nieuwkoop slot stengs tai thao timber tin truc wehave wieffer yoda